KATILIM ÜCRETİ

Katılım Ücretleri

Sempozyuma katılmayı planlayan (bildiri, poster ve eğitim materyali sunacak, panele katılacak ya da dinleyici olarak katılacak) tüm katılımcıların katılım ücreti ödemesi zorunludur.

1. Ödenen katılım ücretleri iade edilmez.

2. Sempozyuma bizzat katılacak her katılımcının katılım ücreti yatırması zorunludur. Birden fazla sunu ile katılanlar tek katılım ücreti ödeyeceklerdir.

3.Bir katılımcı en fazla üç bildiri sunabilir. Eğer bildiriler tek yazarlı ise ancak iki bildiri ile katılınabilir.

4. USOS 2018 “Sınıf Öğretmeni Eğitimcileri Derneği (SÖED)” tarafından düzenlenmektedir. Dernek Bilim Kurulu ve diğer kurullarda yer alan öğretim üyelerinin hiçbir masrafını karşılamakla sorumlu değildir.

5. Katılım ücretine bilimsel programlara katılım, sempozyum çantası, sempozyum programı, yaka kartı, öğle yemekleri ve katılım belgesi dahildir. Sempozyum çantası katılım ücretini yatırdığını belgelendiren katılımcılara kayıt masasında verilecektir.

6. Ödeme açıklamasında katılımcı adı, TC Kimlik Numarası, bildiri kayıt olurken verilen referans numarası ve USOS 2018 Katılım Ücreti olduğunun belirtilmesi zorunludur.

7. Bir bildiri önerisinin sempozyum programına alınabilmesi için öneri sahiplerinden en az birinin katılım ücretini 30 Mart 2018 tarihine kadar yatırması gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Ortak yazarlı çalışmalar için, kongreye bizzat katılacak her bir katılımcının katılım ücreti yatırması gerekmektedir.
Sadece katılım ücreti yatırıp kayıt olan ve sunumlarını gerçekleştiren kişilere“KATILIM BELGESİ” verilecektir.

KATILIMCILAR VE KATILIM ÜCRETLERİ

Katılımcı Türü

Ücretler

Erken Kayıt

Geç Kayıt

Öğretim Üyesi (Prof. Dr., Doç. Dr., Yrd. Doç. Dr.)

350 TL

400 TL

Öğretim Elemanı (Öğr. Gör., Okt., Uzm., Arş. Gör., Öğretmen)

300 TL

350 TL

Doktora Öğrencisi ve Yüksek Lisans Öğrencisi

250 TL

300 TL

Bildiri Sunacak Lisans Öğrencileri ve Dinleyici

200 TL

250 TL

ODA TÜRÜ

Günlük KDV Dâhil Kişi Başı Fiyat (Tam Pansiyon)

İki Kişilik Oda

120 TL

Tek Kişilik Oda

160 TL

* Tabloda belirtilen fiyatlar USOS 2018 Sempozyumuna özel fiyatlardır. Otel Tam pansiyon sistemi ile çalışmaktadır.
* Tam pansiyon hizmetine sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri ile ara ikramlar dahildir.

**Tam pansiyon hizmetinden yararlanmayan ve otelde konaklamayan katılımcıların (günübirlik katılımcıların) otelden günlük yararlanma ücreti bulunmaktadır. Bu nedenle, otelde konaklamayan katılımcılardan 50 (Elli ) TL ücret (öğle yemeği ve ara ikramlar ile otelin ücretsiz hizmetleri dahildir) otel tarafından alınmaktadır.

Kayıt ve ücretlerle ilgili sorularınız için  0530 546 2723 nolu telefondan Özlem UNCU ile iletişim kurabilirsiniz...

Sempozyum ile ilgili her türlü ödemeler (bildiri kayıt-konaklama, servis) sayfamızda belirtilen şirketin hesap numarasına yapılacaktır. Lüften bunun haricinde oteli ve sempozyum düzenleme kurulunu aramayınız.

Hesap Türü

Türk Lirası

Banka

Türkiye İş Bankası

Hesap Adı

Soysal Eğitim Danışmanlık Yay.Rek.İnş.Oto.San.Ltd.Şti.

Çankaya Vergi Dairesi (7770416681)

Banka Şube ve kodu

Akay Şubesi - 4201